Jobban megnézem,
Nazuma nyílik
bokor  tövében.

Harmóniakert

Sárkány

Copyright © Mező Tibor, 2008 Minden jog fenntartva

Szövegdoboz:

Kezdőlap

Opus

Szótagtár és Szótár

Szolgáltatás

Szövegdoboz:

 

 

Ajánlat

 

            

 

             Kérdezte-e már, hogy a harmonikus, békés és boldog emberek együttműködése hogyan zajlik? Ugyanis nagyon sokan vannak a világban ilyenek, és egyre többen lesznek, egyszer pedig a földön mindenki az fog lenni, és megvalósítjuk a jobb világot. De ez a jobb kor mikor jön el?

 

             Ami szép, igaz és jó, az nagy is – mondta Berzsenyi Dániel, és költőként utat mutatott a reformkorban az embereknek. Miért ne volna igaz út az, amelyen valahányan járunk? A cégek is valójában terjesztik a világban a művészek és tudósok, vagy más nembeli emberek eredeti jövőképét, mert ez a vállalati érdekük és feladatuk.

 

A harmónia, béke és boldogság állapotának megvalósítása a földön kollektív tudatból származik, és mindenki igenli az életében. Hogyan lehetséges ez? Tudvalévő, hogy a megüresedő helyre lépés világelv a sorskerékben. De micsoda tudattal? Én ő vagyok, aki más. Hogyan, mit mond az Úr? Mást képzel a távozó a maga helyébe, amíg itt van, senki, mert el fog menni. A Továbbálló-Isten kinyilatkoztatása ez, amelyben a mózesi látomáshoz képest átrendeződött a világ: istenek, diktátorok után senki az Úr.

             A jobb világ tehát már ma valósul általam-általunk, és valósul örökkön-örökké a harmónia, béke és boldogság állapotában. Ez az eszme szerencsésen találkozik egy tekintélyes nemzetközi könyvkiadó és alulírott szerző aktuális kapcsolatában:

 

             A novum Verlag Kiadó ugyanis örömmel tájékoztatott, hogy a Harmóniakert c. kéziratomat felveszi kiadói programjába, mert vizsgálata során megállapította, hogy ,,alapvetően nagyon érdekes témaválasztású, jól megírt mű.” A novum Verlag Kiadó a német nyelvterületen a TOP 5 között szerepel, és ajánlatában sok egyéb szolgáltatás mellett vállalja, hogy 10 évig kereskedelmi forgalomban tartja a művet, megismerteti az irodalmi sajtóval, és az írót menedzseli nemzetközi könyvvásárokon, hazai felolvasásokon, irodalmi díjak és licencszerződések esetén stb.

 

             Megtisztelő lenne számomra, hogyha igényt tartana a könyvben található reklámfelületre, amelyet Önnek most felajánlok:

 

             Logo és cégnév megjelenés: 50.000 Ft + ÁFA

             1/2 oldalas fekete-fehér megjelenés: 100.000 Ft + ÁFA

             1/1 oldalas fekete-fehér megjelenés: 200.000 Ft + ÁFA

 

             Magánszemélyek számára a könyv előfizetése lehetséges, amely tartalmazza a könyv árát és a szállítási költséget: összesen 3900 Ft.


A céges hirdetésének tervezésére az alábbi paraméterek szolgálnak:

1. 1/1 oldalas fekete-fehér megjelenés, 3000 db példányszámban.

2. A könyv vágott mérete: 13,5 x 21,5 cm, terjedelme: 166 oldal.

3. Papírminőség: 90 gr-os famentes krémszínű BIOSET papír.

4. A grafikát készítheti a hirdető cég is, vagy ha nincs kész hirdetése grafikusunk elkészíti azt, de egy megadott határidőre meg kell hozzá küldeni a szükséges anyagokat

(kép: Jpg. Pdf, szöveg: word dokumentum formában).

Kész hirdetés esetén az anyagot bármilyen képformátumban (300 dpi) vagy Pdf vagy Eps, Ai, Indd formátumban tudjuk fogadni.

 

Mező Tibor

novum Verlag szerző

 

A kapcsolatfelvétel lehetőségei:

Levelezési cím: Harmóniakert Bt. 2013 Pomáz, Pf. 8.

Telefon: 06-20-447-4022,

Fax: 06-26-326-139,

E-mail: harmoniakert@gmail.com

Web: www.harmoniakert.hu